Over ons

Een ervaren Jurist

Wie een boete ontvangt wil uiteraard weten of deze terecht is en geen fouten bevat. Is aanvechten mogelijk? En hoe pak ik dat het beste aan? Bezwaar aantekenen tegen een ontvangen boete of strafbeschikking is vaak de moeite waard. Om er zeker van te zijn dat de juiste procedure wordt gevolgd is het raadzaam hulp van een professional in te schakelen. Dat dit geen hoge kosten met zich mee hoeft te brengen bewijst hulpbijboetes.nl

Een ervaren jurist weet niet alleen alles over bezwaarprocedures, maar zorgt er ook voor dat een bezwaar tijdig wordt ingediend en afgehandeld. Hulpbijboetes.nl heeft een eenvoudige en heldere werkwijze die je snel duidelijkheid verschaft over jouw boete.

Hulpbijboetes.nl helpt sinds 2011 klanten met:

  • Bezwaar aantekenen
  • Beroep instellen bij de kantonrechter
  • Mondeling toelichten tijdens een zitting
  • Hoger beroep instellen bij het Gerechtshof

Dit alles doen wij voor een vast bedrag van €12.99 per boete. Zonder verborgen kosten achteraf.

Neem contact op
Boete aanvechten

* Wil je een strafbeschikking, ingevorderd rijbewijs of opgelegde EMG cursus aanvechten? Ook dan helpt Hulpbijboetes.nl je graag. Neem hiervoor eerst contact op en informeer naar de tarieven.

mark bergers

Waarom Hulpbijboetes.nl

Wat ooit begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig juridische onderneming. Mark Bergers, oprichter van Hulpbijboetes.nl en jurist, kreeg na het succesvol aanvechten van een boete in 2011 de smaak te pakken. Vrienden en familie schakelden zijn hulp in en voordat hij het wist had Mark een kleine 100 boetes in behandeling. Hij besloot zich beroepsmatig te gaan richten op het aanvechten van boetes. Dat doet hij inmiddels al meer dan 9 jaar.

De reden hierachter is simpel: ‘bezwaar aantekenen tegen een boete loont’. Toch zijn veel Nederlanders geneigd om direct over te gaan tot betaling, zonder eerst uit te zoeken of de boete terecht is en bovendien correct uitgeschreven. Hulpbijboetes.nl biedt jou de mogelijkheid snel en betaalbaar een boete aan te vechten.

Waar wij voor staan

Hulpbijboetes.nl is een full-service juridisch kantoor met ruim 9 jaar ervaring in bestuurs- en strafrecht. Wij hebben ervaring met alle relevante wetgeving voor verkeerszaken. Als klant kun je rekenen op een flexibele en resultaatgerichte aanpak. Met onze no-nonsense mentaliteit weet jij snel waar je aan toe bent en wordt je snel en professioneel te woord gestaan. Wie waarde hecht aan deskundigheid, betrouwbaarheid en doelgerichtheid kiest voor Hulpbijboetes.nl.

Boete aanvechten
  • Slechts €12,99 per boete

  • Advies binnen één dag
  • Meer dan 5000 mensen gingen je al voor
  • Hoog slagingspercentage

In de media

De inzet van Hulpbijboetes.nl voor ontvangers van onterechte of foutieve boetes en strafbeschikkingen is de media niet ontgaan. We zijn erg blij met de aandacht die wordt besteed aan onterecht uitgeschreven boetes, zoals verkeersboetes.

Het aanvechten van een verkeersboete is een stap die weinig Nederlanders zetten. „Minimaal 95 procent betaalt direct”, zegt jurist Mark Bergers. „Je denkt dat bezwaar maken geen zin heeft, hebt je al neergelegd bij de straf, of je betaalt omdat je er gewoon vanaf wilt zijn. Maar ik zie in de praktijk dat bezwaar maken vaak zinvol is.” De Limburger is eigenaar van het bedrijf Hulpbijboetes.nl en heeft van het aanvechten van boetes zijn werk gemaakt.

Uit het artikel ‘Meer dan honderdduizend verkeersboetes onterecht: ‘Bezwaar maken loont’ dat verscheen op Tubantia.nl.

Boete aanvechten